Hottub accessoires

Standaard is onze hottub voorzien van de volgende accessoires: Een Red Cedar trapje met antislip, een Red Cedar scheidingswand tussen de kachel en het zitgedeelte, een Red Cedar extra opzetstuk voor op de scheidingswand, een RVS kachel inclusief schoorsteen en as schep en comfortabele, ronde zitbanken.

Wanneer u langer plezier wilt hebben van het water alvorens het te moeten verversen, adviseren wij u als extra accessoire bij de hottub een zandfilterinstallatie aan te schaffen. Deze installatie zorgt er voor dat alle kleine deeltjes water gefilterd worden en het water dus schoon blijft. Dit, eventueel in combinatie met een chloortablet die wordt geactiveerd op het moment dat de PH-waarde van het water dat nodig heeft, zorgt voor het langer goed houden van het water.

Voor extra hottub accessoires zoals een schoorsteen beschermmantel[e1] , een isolatie-/beschermhoes[e2] , een zandfilterpomp, een thermometer en schappen voor aan de hottub kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben diverse hottub accessoires op voorraad. Neem hiervoor contact op via telefoonnummer 06- 46834674 of vult het contactformulier[e3]  in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.