Thuis wellness voor optimaal genieten

Wanneer u wilt genieten van een heerlijk gevoel van thuis wellness, dan is de aanschaf van een hottub een goede keuze. De thuis wellness producten van Tub Tunneke zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden u thuis dezelfde luxe en comfort als in een wellness resort.

De geneeskundige kracht van thuis wellness

De warmte van een hottub omringt uw lichaam en dringt er diep in door. Gewrichten en spieren worden soepeler en ervaren minder druk. Baden in een hottub (al dan niet met geneeskrachtige kruiden) biedt zelfs een oplossing bij veel verschillende gezondheidsklachten, zoals:

  • Reuma: Door de warmte wordt de druk op spieren en gewrichten verminderd en de weerstand van spieren en botten verhoogd. Over het algemeen heeft dit een gunstig effect op klachten van reumatische aard.
  • Slapeloosheid: Stress heeft vaak een negatief effect op de nachtrust. Door regelmatig tijd te nemen voor een thuis wellness sessie in uw eigen hottub, profiteert u van de volledige ontspanning die het warme bad u biedt. De kans is groot dat slapeloosheid aanzienlijk vermindert en in sommige gevallen zelfs helemaal verdwijnt.
  • Verkoudheid en hoofdpijn: Een thuis wellness sessie kan helpen bij ademhalingsproblemen, neusverkoudheid en hoofdpijn.

Wilt u ook thuis genieten van de luxe en ontspanning van een hottub, op welk moment u maar wilt en zonder dat u daarvoor naar een wellness centrum hoeft? Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij de aanschaf van een hottub voor thuis.